SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Q&A Magic Makeover QQ cream
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400
Monday, 3 August 2015

Q&A Magic Makeover QQ cream

1.  Kenapa saya perlu memakai Magic Makeover QQ cream?

Penggunaan produk penjagaan kulit yg betul dapat mengekalkan kulit yg sihat dan mengelakkan risiko kanser kulit.  Ini merupakan keuda2 keutamaan yg jelas dari Magic Makeover QQ cream.  Krim ini  dengan fungsi pencerahan dan anti penuaan, direka khas untuk kulit wanita Asia dengan produk semula jadi Korea.

2.  Adakah Magic Makeover QQ Cream ini sesuai untuk semua orang?

Ya.  Sebenarnya, disarankan setiap orang mesti gunakan krim Qq setiap hari, untuk perlindungan kulit, menjadikan lapisan lindungan dari radiasi komputer, udara kotor, makeup, pencemaran dan sebagainya. Ia menjadikan kulit lebih semulajadi, tona sekata dan memberikan kecantikan walaupun tanpa makeup.

3. Perlukah saya memakai lagi lindungan sunscreen setelah Magic Makeover QQ cream?

Dalam pasaran, kebanyakan krim QQ telah mempunyai lindungan sunscreen, namun nilai lindungan SPFnya tidak tinggi dan tidak mencukupi untuk seharian.  Lasoul Magic Makeover QQ cream mempunyai lindungan sunscreen spf50 dan pa+++ adalah amat memadai untuk sehari.  Untuk aktiviti luaran, adalah dinasihatkan memakai krim QQ 30 minit sebelum menjalani aktiviti luaran.  Magic makeover qq cream boleh melindungi dari pancaran ultraviolet dan menjaga kulit anda.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...