SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Register membership dan menjadi Mobile Stokist
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

TERKINI

Trial pack
=======


SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400



Wednesday, 8 May 2013

Register membership dan menjadi Mobile Stokist


Tiba hujung bulan , dah menjadi rutin saya mengisi dan mengemaskini borang2 ahli.  Saya teringat masa mula2 saya menjadi stokis, pening kepala saya dibuatnya akibat paperwork.  Saya merungut kat upline saya En Shafik kerana menyuruh saya menjadi stokist.  Sekarang dah rasa okay dah..he..he yang penting kena rancang betul2. 

Bagaimana Menjadi Ahli
Hanya perlu beli sekotak pada harga Belian dan saya akan daftar anda menjadi Ahli.
Faedahnya
Mendapat rebet pada kotak ke2
Anda boleh mula menjual pada kawan2 anda.


BERMINAT MENJADI MOBILE STOKIS SNE MARKETING ??
ANDA PASTI TAK AKAN MENYESAL DGN PULANGAN YG LUMAYAN....

Modal permulaan RM3000 (harga produk boleh campur ) + RM20 (mobile kit) = RM3020

...
modal produk pembelian min RM3000 dalam 1 resit , boleh pilih produk apa yg nak.. ( hot produk BEUTSKIN ESSENCE & SNE CAPSULE )

dengan pendaftaran sbg mobile stokis SNE, anda terus layak menerima bonus sebanyak 8%. bonus ini akan terus meningkat stiap bulan mengikut jumlah point/PV terkumpul.

sebagai contoh, anda daftar dengan mengambil BEUTSKIN 15 kotak = RM3000, anda akan dapat bonus 8% drpd RM3000 = RM240. senang je dapat RM240 tanpa jual lg stock 15 kotak beutskin td.. bila anda jual beutskin 15 kotak td, 1 kotak beutskin, anda akan dapat untung runcit RM40. jd, 15 kotak beutskin, untung anda adalah RM40 X 15 = RM600. jadi dengan 15 kotak pertama sahaja anda dah memperoleh income sebanyak RM600 (untung runcit) + RM240 (bonus) = RM840.

itu hnya permulaan..15 kotak beutskin, anda boleh jual dan habiskan hnya dlm masa kurang sebulan aje.. Itu kalau buat sambil lewa.  Kalau bersungguh2 laju tau.

sekiranya jualan 1 bulan anda mencecah RM9000, automatik anda akan dinaikkan pangkat sbg Juniour Manager(JM) dan % bonus anda juga meningkat kepada 12%. bayakkan??

bonus dikira berdasarkan jumlah PV terkumpul seperti berikut:RM1 = 1PV

# 300PV - 2999PV = BONUS 3% + 3% Mobile Stokis = 6%
# 3000PV - 4999PV = BONUS 5% + 3% Mobile Stokis = 8%
# 5000PV - 8999PV = BONUS 7% + 3% Mobile Stokis = 10%
# 9000PV - 26 999PV = BONUS 9% + 3% Mobile Stokis =12% ( JUNIOR MANAGER )
# 27,000PV - 30,000PV = BONUS 12% + 3% Mobile Stokis = 15%
# DLL....

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.. jangan fikir susah untuk biz ni sbb ia sangat mudah. produk dah famous seluruh Malaysia....

Bahan promosi seperti gambar testimoni, website senang didapati!
Jom daftar sebagai MOBILE STOKIS SNE sekarang !!!
019 6002400

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...