SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: La Soul Magic Makeover QQ Cream
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

TERKINI

Trial pack
=======


SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400Monday, 3 August 2015

La Soul Magic Makeover QQ Cream

Solekan sempurna segera!!

Ingin kelihatan cantik menawan walaupun tidak bersolek..

Magic makeover qq cream ini adalah amat unik dan paling popular di korea selatan, dengan pelbagai bahan semulajadi untuk menghasilkan krim magik ini.

Ia merupakan concealer yang bagus, pelindungan matahari uv yang menyeluruh, kesan anti penuaan, memberikan tona kulit sekata, mengecilkan saiz pori-pori dan mempunyai kesan kelembapan yang baik.

Apakah itu QQ cream?

La'soul Magic Makeover QQ cream amat sesuai untuk mereka yang tidak suka makeu9.  Setelah memakai krim QQ, kulit akan kelihatan semulajadi, tona sekata, bersinar, melindungi cela, garis halus dan pori-pori.  Selain itu, ia tidak menyebabkan pori-pori tersumbat.

Pati bunga Chamomile, pati rosemary, arbutin, adenosine dan asid hyaluronic mampu membantu memperbaiki kulit dan mencegah daripada pembentukan tompok2 hitam dan jeragat.

Magic Makeover QQ cream ini dihasilkan dari pati2 semula jadi tumbuhan, dan amat berkesan dalam perlindungan dari pancaran matahari dengan adanya SPF50 dan PA+++, tanpa campuran bahan-bahan kimia.  Walaupun berada di bawah cuaca panas, kulit tetap akan berada dalam keadaan yang sekata dan tampak segar.  Krim qq ini amat berkesan  dalam memperbaiki garis-garis halus di sekitar mata dan mulut.  Ia amat sesuai untuk semua jenis kulit, terutama pada masalah kulit penuaan, kendur dan tidak bermaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...