SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Jom berbeutskin
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400




Monday, 10 November 2014

Jom berbeutskin



SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI

 

Beutskin mencetus fenomena

Shamone, keremajaan kulit terserlah












Sebelum ... jangan ketawa ye
Setelah 3 kotak BE, 3 Kotak Sne dan Excel Tea
 
Gambar setelah 1 minggu mengamalkan 2 be 2 sne dan excel tea.  Ni bukan bekas chicken pox ye tapi jerawat.  Mengamalkan Dosage yang tinggi.
Gambar sekarang

Gambar tak guna 360 apps tau

 Pengalaman saya mengamalkan dan menggunakan produk shamone memang best.  Walaupun saya ini bukan lah obses sangat untuk menelan capsule atau pun mencalitkan sebarang produk kecantikan di muka ni.  Maklumlah nak cantik tapi malas.  Awal2 aje rajin.

Masalah saya ialah bekas2 jerawat, jeragat di dagu dan di pipi.  Saya rasa jerawat resdung.

Antara produk SNE & Shamone yang saya telah cuba dan berpuas hati
SNE
BE 
Artercardy (1 kotak)
Slimmer (30 capsule aje - share dgn adik)
Rebond (masih mengamalkan sehingga kini)
Shamone
======
Elastine set (2 trial pack)
Cutin removal (masih mengamalkan)
SE10 Beauty Serum
LA soul Mask (masih mengamalkan)
Radiance Serum (masih mengamal)
LA Sleeping Mask (sedang menguji keberkesanannya)

Tetapi saya harus berterima kasih kepada SNE kerana memberi peluang untuk kembali konfident pada diri sendiri. Nak menjual kena lah cuba semua produk SNE dan Shamone

Hari ini saya tidak mengamalkan beutskin atau sne lagi.  (lebih 1tahun)
Saya lebih tertumpu mengamalkan memakan SNE rebond kerana saya mengalami sakit aritritis.
Baru tak baru juga lah,  saya telah mengalami sakit lutut yang sangat sakit.  Lutut saya terasa sangat sakit ketika hendak berdiri dari sujud, kesakitan bertambah teruk dari hari ke hari.  

Setelah tiga minggu   hu..hu..baru saya memberanikan diri berjumpa doctor.  Al maklumlah tak nak terasa tua sebab dah sakit lutut. ha..ha.  Doctor suspect asid urik (gaot) or arithtis.  Selepas Xray bagai, doctor bagi tau arithris.. hati masih nak deny.. tapi apa kan daya. Doktor bekalkan pain killer sahaja.  Saya tak telan 1 pun pain killer tu. lepas seminggu lutut saya masih sakit,  saya mengambil keputusan start mengambil Rebond instead of Triflex produk GNC. Penjual mestilah yakin untuk mencubakan.  Beli dengan SNE dapat PV dapat Rebet kan..ha..ha.

Sehari selepas 2 cap malam dan pagi,  denyutan dikaki semakin kurang dan selepas 5 hari terus hilang tetapi bunyi tulang semasa pergerakan masih terdengar ( rapuh sungguh tulang ni).  kadang2 masih terasa tulang lutut tu macam berlaga.. Ngilu sungguh.

Syukur alhamdullillah dapat menjalankan kehidupan dgn lebih baik.

   BTW, untuk makan tambahan yang kaya dengan vitamin,  saya mengambil keputusan untuk  mengamalkan produk lain yang diperkayakan dengan vitamin dan yang penting 4X kalsium berbanding susu. Wah complete kan. (nak tau kenalah whatapps or SMS saya).   

Inilah pengalaman saya.  

Selamat berbeutskin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...