SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Bright Vivid Essence (BVE)
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400
Sunday, 12 November 2017

Bright Vivid Essence (BVE)Bright Vivid Essence (BVE)

 

 

Gabungan air lautan dalaman dengan pelbagai esen ekstrak bungaan. Esen pencerahan kulit yang amat menhidratkan, memberikan nutrisi yang mencukupi kepada kulit. Ditambahkan dengan teknologi pencerahan kulit terkini, Nano-GigaWhite, membawa kepada pencerahan kulit yang lebih cepat selamat, memoptimakan pencerahan lalu memudarkan kelompok hitam kulit, selamat tinggal tona tidak sekala, memberikan lembutan kulit bagaikan sutera.

Siloy: 

Serupa dengan pencerahan kulit tanpa makeup. Tekturnya yang melembapkan. Cadangan penggunaan kepada kulit berminyak dan dapat mengantikan krim muka.

Xiao

Kulit rasa lebih cerah bercahaya selepas penggunaannya. Ramuan bahan yang amat melembapkan kulit dan memaksimakan penhidratan kulit.

 

 

 No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...