SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Rahsia Kulit Cantik
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

TERKINI

Trial pack
=======


SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400Friday, 24 July 2015

Rahsia Kulit Cantik


Di sini cikju share beberapa tips kecantikan wanita korea.. Kita selalu tengok di KBS or Onekulit2 mereka begitu licin, salah satu sebab kulit mereka cantik ialah mereka suka menggunakan masker semula jadi (iaitu diblend di rumah) ataupun yang dijual oleh syarikat kecantikan sekurangnya 3 kali seminggu.Mereka juga mempunyai habit minum air masak.

cuba perhati babak2  selepas makan mereka akan menikmati buah2an bersama2 keluarga. kadang2 cikju wonder gak betul ke kehidupan mereka di sana begitu... he..he..


psst :  ada diantara actress tidak senang duduk jika tidak menggunakan masker walaupun sehari.  Mereka boleh dikatakan menggunakan masker setiap hari.

Jom kita bermasker sewaktu tidur ... kurang jelaskah gak pori2 tu .. jangan lupa gunakan scrub yang baik dan halus ye bukan yang kasar.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...