SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Magic Makeover QQ Cream
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400




Tuesday, 21 July 2015

Magic Makeover QQ Cream

Magic makeover QQ Cream

Ini adalah produk terbaru SNE marketing.  Cikju masih lagi dalam mood raya.  Semasa dalam cuti tu, ada promotion 1 satu percuma 1 ... hu..hu.

Cikju sendiri tak dapat beli promo tersebut sebab dalam 2 hari aje 1000 set (1000x2) telah terjual.  So tak dapatlah cikju nak guna QQ cream ni.

Cik ju ada BB cream "brand K..." yang kakak belikan dari jepun tapi tak serasi dengan kulit...kulit berminyak dan akan timbul jerawat manja kat muka..jadi cikju stop guna bb cream tu.  Then cikju beli pula 1 lagi jenama "O..."  ..pun sama juga.  

Sekarang Cikju gunakan 2 way cake foundation aje.. ringkas dan tak berminyak sangat...he..he

Ok, tunggu minggu depan la tengok kot2 ada promo lagi .  Cikju pun macam uolls gak, tunggu promo .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...