SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: la soul - V Lifting Serum
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400
Tuesday, 27 January 2015

la soul - V Lifting Serum


V Lifting Serum

 

Mengapa pilih La’soul Skin Secret V Lifting Serum?


La’soul Skin Secret V Serum adalah produk perawatan kulit wajah yang mengandungi formula zat aktif yang digunakan untuk memperbaiki struktur kulit. Molekulnya yang lebih kecil dan formulasinya yang lebih pekat daripada pelembab memudahkan ia diserap oleh kulit untuk memperbaiki pelbagai jenis masalah kulit. Serum yang berkualiti tinggi mengandungi ramuan anti-penuaan seperti antioxidant, peptide dan kolagen untuk merawat masalah penuaan, kekeringan, kedutan, pigmentasi dan pori-pori besar dengan efektif.

5 Fungsi Utama
1) Memperbaiki keanjalan kulit wajah.
2) Meratakan garis-garis halus, megurangkan kedutan.
3) Mencerahkan kulit kusam.
4) Mengurangkan bintik hitam, seratakan tona kulit.
5) Melembutkan sel-sel mati, menyerikan kulit wajah.

 

 


Soalan Lazim (FAQ)

1) Adakah serum ini sesuai untuk saya?
Terdapat banyak faktor yang boleh menyebabkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan, antaranya termasuk: genetik, gaya hidup, dedahan sinaran UV,
merokok, pengunaan produk kosmetik yang tidak sesuai. Biasanya, garis-garis halus dan kedutan akan muncul selepas orang yang berusia 25 tahun.


2) Bolehkah saya sering guna serum?
Anda boleh menggunakan setiap pagi dan malam, hanya mengikut cara penggunaan seperti di bawah. Gunakannya secara konsisten selama 2 minggu,
2 kali sehari untuk keputusan optimum.


3) Kenapakah saya perlu serum?
Oleh sebab darjah kepekatannya yang tinggi, keberkesanan pelembap adalah terhad kerana ia sukar diserap oleh kulit. Molekul serum yang lebih kecil
dan kandungan nutrisinya yang tinggi bukan sahaja memudahkannya diserap oleh kulit tetapi ia juga meningkatkan taraf kelembapan kulit. Oleh itu,
serum boleh memperbaiki pelbagai jenis masalah kulit dengam berkesan tanpa mengira apa jua usia.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...