SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Reviews - shampoo Tsubaki
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400
Monday, 6 October 2014

Reviews - shampoo Tsubaki

ok2 review lagi ni.. 

sy ni bermasalah  rambut sebenar nya.. selalu kena tukar shampoo sbb rambut cepat berbau lepas di cuci maklumlah cuaca sekarang kan panas.

last 2 weeks sy gi survey dan bercadang ingin menukar shampoo dari safi ke syampoo yg masyhur kat kaca tv.  jadi sy masuk guardian shampoo section.  kebetulan terjumpa kawan.. borak la sekjp.. terlupa la tujuan nak beli shampoo.. sy terus keluar menuju ke giant la pulak.  lepas shoping.. sy ke gaurdian semula sbb misi mencari shampoo tergendala.  terus ke shampoo section .. sy belek n belek terjumpa shampoo ni.. n lagi satu shampoo keluar jepin gak.. sy buka penutup dan bau haruman. hati terpaut dgn satu shampoo yg satu tu tapi  sy decide beli yg ni.. haruman yg sedap juga dan packing yg menarik.. sooo jepun kan. packing mesti cantik ye tak.

selps 2 minggu .. mencuba selang sehari mencuci rambut..  bau shampoo ni boleh bertahan seharian dan kondisi rambut bertambah ok.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...