SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Review - Diamond Sleeping Mask
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400




Tuesday, 7 October 2014

Review - Diamond Sleeping Mask


Review hari ini tertumpu pada Diamond Sleeping Mask .  Diamond Sleeping mask ini adalah produk terbaru SNE.   Saya baru mencubanya dlm sebulan setiap hari waktu malam.. Sebelum tidur saya akan oleskan selepas mencuci muka.  Saya seorg yang sukakan produk yang ringkas, klu boleh 4 in one.. tapi mana nak dapat kan ..ha..ha..ha.

Routine yang saya amalkan di waktu malam:-

cuci muka
terus oles Diamond Sleeping mask.
(sepatutnya anda follow la rountine yg betul..jangan ikut saya tau)

So far mmg kulit terasa sungguh lembab, pori2 semakin mengecil.  kulit bertambah ok.

Tapi dah 2 hari saya tak guna..... hu..hu..hu ... Diamond Sleeping mask saya telah dikidnap oleh anak dara saya berusia 15 tahun...

kenapa : dia nak menghilangkan bintik2 hitam bekas jerawat dia...ha..ah ..dia dah pandai melawa.  Selepas raya hari tu ..asalkan balik dari asrama dia akan menggunakan la soul mask ..baru2 ni dia balik, sy suruh dia menggunakan sleeping mask ni... dia kata seronok sgt..bintik2 jerawat pudar. cara penggunaan pun sungguh simple.

Pada sesiapa nak mencuba cuma rm 149 untuk 1 jar...selamat mencuba. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...