SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: Soal Jawab Diamond White Hydration Sleeping Mask (DWHSM)
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

TERKINI

Trial pack
=======


SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400Tuesday, 26 August 2014

Soal Jawab Diamond White Hydration Sleeping Mask (DWHSM)

La Soul (Diamond White Hydration Sleeping Mask)

Biar SNE Hilangkan kebimbangan Anda!

wah seronoknya, ada yang membantu.... Jom lihat soal jawab tentang DWHSM

Soalan 1


S.  Adakah Diamond White Hydration Sleeping Mask sesuai untuk semua jenis kulit?

J : Betul DWHSM amat sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya kulit jenis kering, tua, berpigmen dan sensitif

Soalan 2


S -Berapa lamakah baru kesan dapat dilihat?

J - Kesannya jelas kelihatan selepas digunakan pertama kali.  Terutamanya keesokan hari selepas bangun dari tidur, anda boleh lihat betapa lembab dan cerah berseri muka anda menjadi, ibarat sebiji berlian yang mempersonakan, oleh itu ia juga dikenali sebagai masker lembab berlian. Penggunaan yang berterusan menjaminkan kulit cerah berseri.

Soalan 3


Saya memiliki masker yang berbagai-bagai, perlukan saya guna DWHSM lagi? Kenapa?

Walaupun anda su dah memiliki pelbagai masker yang merangkumi jenis krim, bubuk atau lain-lain.  Namun, jenis masker itu perlu dibersihkan selepas 15-20 min.   DWHSM boleh memelihara kulit ketika anda rehat.  malah, ia dapat memberikan pemeliharaan yang paling efektif kepada kulit, sejenis masker yang menjadikan kulit lebih cerah, lembab, tegang, meringankan parut (memudarkan parut) dan meingkatkan keanjalan kulit.  Penggunaan masker bersama produk penjagaan kulit SNE menjamin kesan yhang lebih efektif.

Soalan 4


Apakah frekuensi penggunaan DWHSM?

Ia ditentukan oleh keperluan kulit anda.  Warga muda berusia 18-25 thn patut menggunakan masker ini 2-3 kali seminggu.  Jika kulit anda mempunyai masalah seperti pigmentasi, kering , kulit pendam dan berparu, maka anda boleh gunkan m,asker DWHSM setiap malam.

tips : Untuk merka yang kerapmberada di luar urmah, produk ini sesuai digunakan ada waktu malam.  Ini aDWHSM dapat mengurangkan tekanan pada kulit yang letih dengan melembapkan kulit.

Soalan 5


S - Kenapa DWHSM begitu terkenal.

J - DWHSM begitu terkenal  kerana ia mampu mempercepatkan fungsi pembaharuan kulit dengan membekalkan nutrienn dam kelembaban pada masa anda tidur iaitu pukul 10pm hingga 2 am.


Whatapps 019 6002400
harga - rm 149 (termasuk pos)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...