SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: info - migrain
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

TERKINI

Trial pack
=======


SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400Monday, 14 April 2014

info - migrain

jangan dianggap remeh sakit kepala..

migrain merupakan sejenis penyakit kepala yg kronik dan pesakit biasanya tidak mampu menjalankan tugas harian seperti biasa.

malah ada jangan dianggap remeh sakit kepala.. migrain merupakan sejenis penyakit kepala yg kronik dan pesakit biasanya tidak mampu menjalankan tugas harian seperti biasa. malah ada di antaranya tidak lalu makan minum dan hanya terbaring lemah kerana pesakit mendapat gangguan migrain akan mengalami sakit kepala yg teruk. menurut kajian golongan wanita lebih kerap menghidap migrain terutamanya ketika didatangi haid.

Antara tanda-tanda seseorang itu menghidap migrain adalah mereka merasai kesakitan kepala amat sangat dan hanya berdenyut pada salah satu bahagian kepala sehingga merebak ke hidung dan mata. selain itu pesakit juga akan berasa sensitif pada sebarang bunyi, persekitaran terasa bergerak2 seperti menaiki bot, badan berpeluh dan mendapati kulit terutama mata ataupun dahi kemerah2an.

antaranya tidak lalu makan minum dan hanya terbaring lemah kerana pesakit mendapat gangguan migrain akan mengalami sakit kepala yg teruk.

Menurut kajian golongan wanita lebih kerap menghidap migrain terutamanya ketika didatangi haid. Antara tanda-tanda seseorang itu menghidap migrain adalah mereka merasai kesakitan kepala amat sangat dan hanya berdenyut pada salah satu bahagian kepala sehingga merebak ke hidung dan mata. selain itu pesakit juga akan berasa sensitif pada sebarang bunyi, persekitaran terasa bergerak2 seperti menaiki bot, badan berpeluh dan mendapati kulit terutama mata ataupun dahi kemerah2an.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...