SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: info - migrain
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400
Monday, 14 April 2014

info - migrain

jangan dianggap remeh sakit kepala..

migrain merupakan sejenis penyakit kepala yg kronik dan pesakit biasanya tidak mampu menjalankan tugas harian seperti biasa.

malah ada jangan dianggap remeh sakit kepala.. migrain merupakan sejenis penyakit kepala yg kronik dan pesakit biasanya tidak mampu menjalankan tugas harian seperti biasa. malah ada di antaranya tidak lalu makan minum dan hanya terbaring lemah kerana pesakit mendapat gangguan migrain akan mengalami sakit kepala yg teruk. menurut kajian golongan wanita lebih kerap menghidap migrain terutamanya ketika didatangi haid.

Antara tanda-tanda seseorang itu menghidap migrain adalah mereka merasai kesakitan kepala amat sangat dan hanya berdenyut pada salah satu bahagian kepala sehingga merebak ke hidung dan mata. selain itu pesakit juga akan berasa sensitif pada sebarang bunyi, persekitaran terasa bergerak2 seperti menaiki bot, badan berpeluh dan mendapati kulit terutama mata ataupun dahi kemerah2an.

antaranya tidak lalu makan minum dan hanya terbaring lemah kerana pesakit mendapat gangguan migrain akan mengalami sakit kepala yg teruk.

Menurut kajian golongan wanita lebih kerap menghidap migrain terutamanya ketika didatangi haid. Antara tanda-tanda seseorang itu menghidap migrain adalah mereka merasai kesakitan kepala amat sangat dan hanya berdenyut pada salah satu bahagian kepala sehingga merebak ke hidung dan mata. selain itu pesakit juga akan berasa sensitif pada sebarang bunyi, persekitaran terasa bergerak2 seperti menaiki bot, badan berpeluh dan mendapati kulit terutama mata ataupun dahi kemerah2an.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...