SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: JOM MAKAN BEUTSKIN ESSENCE & SNE
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

BERITA TERKINI

TERKINI

Makluman Penting Dr SNE Global Sdn Bhd b

Bermula dari SEPT 2018 SNE Global telah mengambil tanggung jawab penuh dalam penjualan barang tersebut dibawah dan penjenama terkini sedang berlangsung. Dengan berpegangkan testimoni2 yang berjaya SNE Global akan melebarkan sayap secara global dan tiada sempadan. Kini memulakan operasi terkini di Bangsar Gateway Kuala Lumpur.

Berikut senarai produk berasaskan 100% minyak seabuckthorn dan sebatian2 premium.

1. SNE CAPSULE
2. BEUTSKIN ESSENCE
3. EXCEL TEA
4. ARTERCARDY ESSENCE
5. SEABUCK ACTIVE
6. MINE BEAUTY SOAP
7. REBOND ESSENCE


Sehubungan ini SNE Marketing S/B yang beroperasi di Tmn Shemelin akan tidak menjual barang tersebut di atas. SNE Marketing akan mengeluarkan SNE ber formula yang diperbaharui.

Terima Kasih

Cik Ju 019 6002400
Mobile Stokist
==========================

Trial Pack
=======

SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400
Monday, 15 October 2012

JOM MAKAN BEUTSKIN ESSENCE & SNE


Sebelum mengamalkan pemakanan SNE saya sarankan anda meminum EXCEL Tea supaya dapat membuang toksin2 yang berbahaya di dalam badan.

Diikuti dengan produk SNE yang lain. SNE ini merupakan makanan wajib dalam produk SNE marketing sebelum kita mengamalkan produk SNE yang lain seperti Beutskin, Artecady etc.

Ini adalah kerana badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Tanda-tanda penyakit ni berlaku kerana tidakbalas di peringkat seterusnya, seperti lenguh, pening, malas dan lesu dan SNE akan membantu menyelesaikan masalah ni sebelum peranan produk lain contoh Beutskin Essence mengambil tugas menyelesaikan masalah  kulit.

SNE mengandungi kasiat buah seabuckthorn yang lebih tinggi ( 100% ) berbanding BE (30%) di campurkan dgn minyak buah2 superfood yang lain.

Beutskin pula kandungannya lebih kepada khasiat kulit.  Jika seorg itu mempunyai masalah / penyakit yang lain seperti darah tinggi / kencing manis / kolestrol tinggi pengambilan,  Buetskin sahaja tidak mampu merawat dgn lebih effecient kerana kandungan Seabucktron yang rendah. Jadi, kesan kepada kulit tidak berapa nak berkesan kerana masalah dalam badan belum dapat diselesaikan. ( senang nak cakap - BE terpaksa mengagihkan khasit kepada beberapa bahagian termasuk kulit).

Kesimpulan nya . - keberkesanan nya dan berapa cepat kesan bergantung kepada individu. Secepat 1 bulan - 3 bulan kita boleh nampak kesan nya)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...