SNE CAPSULE PRODUK MAKANAN KESIHATAN GENERASI TERKINI: BEUTSKIN ESSENCE
Assalamualaikum dan Salam 1MALAYSIA kepada mereka yang pengunjung blog testimoni sne ini. Kunjungan anda di dahului dengan jutaan terima kasih. Di blog ini, kami paparkan pelbagai testimoni-testimoni hebat pengguna yang telah mencuba produk SNE MARKETING.


" Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ubat tersebut sesuai dengan penyakit, maka ia akan sembuh dengan izin Allah" ( Sahih Muslim no. 2204 )

TERKINI

Trial pack
=======


SNE 30 capsule = RM 125 (2 Stripe)
BEUTSKIN 30 Capsule = RM140 (repack)
PANSULIN (15pack) = rm 130 (pack)

Sila tambah Rm 7 utk pos laju

Stok terhad

Sila whatapps / sms utk maklumat pembayaran
=> 019 6002400



BEUTSKIN ESSENCE


Nama Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
Harga : RM260.00 (SP)

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

5 FAKTOR UTAMA

1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.


ISI KANDUNGAN DALAM BEUTSKIN ESSENCE



KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE :
3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.

APAKAH YANG KAUM WANITA TAKUTKAN??

Selepas tempoh baligh, seorang wanita akan melangkah ke alam perkahwinan, keibuan dan menopaus.

Setiap hari, wanita moden perlu mengendalikan pelbagai tanggungjawab di antara kerjaya, keluarga dan masa peribadinya. Selain daripada berusaha dalam kerjayanya, mereka turut memainkan peranan sebagai seorang isteri dan ibu, prihatin terhadap pendidikan anak-anak serta pelbagai perkara remeh yang lain, lalu kerap mengabaikan perihal penjagaan kesihatan diri sendiri!

Akibatnya, kesihatan mereka semakin merosot dan muncullah pelbagai simptom. Contohnya, ketidaksamaan endokrin menyebabkan obesiti, gangguan haid (dismenorea, amenorea, haid tidak tetap), simpton klimakterik (insomnia, panas baran, pempigmenan atau kemunculan plak senil) dan masalah-masalah lain berkait kesihatan wanita.

Maka, wanita takut menjadi gemuk, tua dan hodoh!

Oleh itu, mencari produk yang dapat melegakan masalah kesihatan wanita merupakan perkara yang sangat penting!

Kapsul SNE dan BEUTSKIN ESSENCE yang diformulasi berasaskan 5 teori, di samping menggunakan seabuckthorn yang ajaib sebagai bahan utamanya merupakan berita baik untuk kaum hawa.

Kapsul SNE dan BEUTSKIN ESSENCE membekalkan sel kita dengan nutrien yang mencukupi untuk mengaktifkan sel, menyelaraskan sistem endokrin, mencegah dan melegakan ketakseimbangan hormon. Ia juga menentang radikal bebas demi mencegah kerosakan yang diakibatkan ancaman radikal bebas kepada sel badan dan meningkatkan sistem imun dengan menangkis serangan bakteria dan virus, serta membaiki keadaan penyakit genetik.

Kaum wanita, anda harus menjaga kesihatan anda, agar anda sihat walafiat dan mendapat menjaga kesejahteraan orang yang disayangi, serta menjalankan tanggungjawab anda sebagai seorang isteri, ibu dan wanita berkaliber dengan sepenuh hati.

Photobucket
FUNGSI :-
- Melicinkan dan memutihkan kulit.

- Merapatkan hubungan suami isteri walaupun telah mengalami menopaus atau rahim telah dibuang.

- Mempunyai rahsia tersendiri hanya sesiapa yang dah mencuba akan dapat merasai dan mengalaminya, kerana mempunyai kuasa ajaib meningkatkan hormon wanita.

- Sangat baik bagi pesakit yang hormon tak seimbang.








BEUTSKIN DAN ARTIS MALAYSIA

______________________________________________________________________________________________
LATEST LENA AF



STACY DULU & SKARANG

STACY - LASTEST PICTURE 









LISA SURIHANI
SCHA
CHEF JAMIL
FAIZAL
ABON
KATHY
KUNA
MAT YO
NAD ZAINAL

_________________________________________________________________________________________


Siti Hawa M Sharif (blh add FB dia) sebelum & selepas makan SNE,BEUTSKIN,EXCEL TEA
Tiap2 hari dia mkn : SNE 2pg 2mlm
BEUTSKIN 2pg 2mlm
EXCEL TEA minum sebelum tidur
Selepas 1bln amalkan pakej SNE seperti di atas, dgn izin Allah ada perubahan pada penampilan diri Siti Hawa ie kulit muka dia lebih Sihat,Bersih & Cerah


LENA juga mengamalkan Beutskin / SNE



Ini saya sebelum & selepas makan SNE,BEUTSKIN,EXCEL TEA

1st kotak Permulaan (selepas hari raya bulan 9 2012)
SNE - 2 bj pagi / 2 bj malam
Beutskin - 5 bj pagi / 5 bj malam

2 nd box Tiap2 hari sy mkn :
SNE 2 biji pg
BEUTSKIN    2 biji mlm

3 rd kotak sehingga sekarang
SNE 2 capsule  ( alternate day)  & Be  1 capsule - mlm
SNE 1capsule  &  BE 2  capsule setiap malam

Seabuck active @ EXCEL TEA minum sebelum tidur. 
jewarat akibat  hormon yang tidak stabil. Bekas jerawat berwarna hitam bertompok. kulit kusam dan tidak rata.  Jeragat.
Selepas 1bln amalkan pakej SNE seperti di atas, dgn izin Allah ada perubahan pada penampilan diri saya cerah dan period sy mula teratur berbanding 2 tahun yang lepas selepas 2 bulan.   



Lisa juga telah mengamalkan SNE + Beutskin + Excel Tea.  Lisa di pejabat SNE. Welcome aboard.





Gmbar terkini kLiza setelah mengamalkan Beutskin 2 biji pagi dan petang bersama Excel Tea selama 2 bulan.
Cerah dan sekata.  Pigmentasi semakin pudar.
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ingin miliki kulit mulus dari hujung rambut hingga ke hujung kaki?

RAMAI DAH TAU MENGENAI BEUTSKIN
TAPI CARA PEMAKANAN YANG DISARANKAN
DAN
DIAMALKAN OLEH ADIRA DAN LAIN2
ADALAH SEPERTI BERIKUT
DENGAN MENGAMBIL 1 SET (EXCEL TEA/SNE/BEUTSKIN)
UNTUK HASIL YANG OPTIMUM



ANDA BOLEH JUGA NAK START HANYA DENGAN BEUTSKIN SHJ tetapi saya sarankan bersama dengan Excel Tea


✿ Kulit Cerah + GeBu + Glowing Seluruh badan !!!

1000x LEBIH BAIK drp suntikan Vitamin C

produk yang mampu membuat kulit cerah sekata dlm masa sebulan ...ikut penerimaan hormon individu, tp majoriti makan 4 biji sehari..boleh nampak kesan yg drastik

✿ Hot Testimoni Celebrity:
ADIRA AF + saida+ ISMA AF + Lena AF !!!
Keberkesanan yang pasti !! Tiada SIDE EFFECT + KKM approved.



Rahsia Awet Muda Seperti 10 Tahun Dulu
Beutskin diperbuat daripada esen tumbuhan berkualiti tinggi yang unik dengan menggunakan teknik pengekstrakan CO2 superkritikal bertindak dengan membekalkan ‘caj elektrik’ yang mencukupi kepada sel-sel kulit untuk mencetuskan tindak balas pembelahan sel supaya tahap tenaga sel akan kembali dijanakan secara normal. Ini seterusnya dapat mengaktifkan keseluruhan fungsi-fungsi tubuh, termasuklah meningkatkan kecergasan dan ketahanan sel, mengembalikan fungsi-fungsi metabolik yang normal serta merangsang rembesan hormon. Apabila kadar penguraian sel sama dengan kadar sintesis sel, maka proses penuaan dapat diperlahankan dan kecantikan serta keremajaan dapat dikekalkan. Kulit akan menjadi lebih berseri dan anjal. Rupa paras bertambah jelita. Hasilnya, kesihatan dan kecantikan akan wujud seiringan.

5 FUNGSI UTAMA BEAUTSKIN ESSENCE:
1. Kecerahan Kulit - kulit bersih, cerah kemerah-merahan
3. Memperbaiki Genetik - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Antioksidan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara
Kandungan Beutskin Essence
Minyak biji Seabuckthorn
Menyingkirkan radikal bebas daripada badan.
Menguatkan fungsi imun badan.
Menyelaras dan memulihkan sel imun badan yang aktif.
Meningkatkan daya ketahanan terhadap penyakit.
Menyelaraskan fungsi endokrin.
Likopena
Mempunyai fungsi anti-pengoksidaan yang kuat.
Menyingkirkan radikal bebas.
Menangguhkan penuaan.
Menggalakkan pertumbuhan sel.
Minyak biji Anggur
Mencegah dan merawat penyakit kardiovaskular.
Mengurangkan serum kolesterol dan tekanan darah.
Menentang radikal bebas.
Memiliki manfaat anti-penuaan.
Minyak kacang pain
Mengurangkan tahap kolesterol dan trigliserida.
Menghalang vasokonstriksi.
Merangsang metabolisme interferon dan nodus limfa.
Menurunkan tekanan darah.
Mengaktifkan sel NK dan merangsang pemecahan lemak.
Lilin lebah
Merawat parut pada kulit.
Memperbaiki kulit yang kasar dan kendur.
Menguatkan kekenyalan serat pada kulit.
Menggalakkan metabolisme melanin untuk mencerahkan kulit.
Radix Puerariae lobata
Meningkatkan aliran darah ke arteri koronari.
Menurunkan kekangan pembuluh darah.
Menggalakkan pertumbuhan dan pembesaran kelenjar mama dan asinus.
Kesan Beutskin Essence
Selepas pengambilan 3 hari: Fungsi hati dan buah pinggang menjadi lebih stabil, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan ketara, ketahanan kapilari darah bertambah, penghasilan hemoglobin meningkat dengan nyata dan simptom-simptom seperti pening, tinitus, insomnia dan tak tahan sejuk semakin berkurangan.
Selepas pengambilan 10 hari: Keadaan fizikal bertambah baik, penyingkiran toksin dalam hati, buah pinggang dan darah ditingkatkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lembut, kekenyalan dinding salur darah dipulihkan dan fungsi ovari diselaraskan.
Selepas pengambilan 30 hari: Pembersihan organ-organ dalaman berjaya disempurnakan dan sel-sel kulit dibekalkan dengan khasiat yang secukupnya. Faktor aktif dalam Beutskin bertindak dengan menguraikan pengumpulan pigmen dan gen-gen pigmen yang tidak normal serta menyingkirkan bahan-bahan buangan melalui liang roma dan peredaran darah yang sempurna. Warna pigmentasi menjadi pudar, kulit menjadi lebih sihat dan lebih halus.
Selepas pengambilan 60 hari: Perlindungan dan ketahanan kulit menjadi semakin kuat, peredaran darah semakin lancar dan warna kulit menjadi lebih sekata. Tompok-tompok pada kulit semakin cerah, manakala fungsi endokrin bertambah baik, rambut menjadi semakin hitam, bengkak bawah mata mula hilang dan kulit kelihatan berseri dan tidak lagi kekuningan.
Selepas pengambilan 90 hari: Tahap lipofusin dan radikal bebas dalam tubuh menjadi semakin berkurangan. Sintesis kolagen semakin bertambah dan keanjalan kulit akan kembali normal supaya anda kelihatan cantik dan muda remaja. Payudara menjadi lebih anjal, rambut lebih hitam dan sihat. Anda kelihatan dan rasa bertambah muda.
Pengambilan jangka panjang: Metabolisme tubuh mencapai tahap optimum dan pigmentasi tidak lagi berulang. Tona kulit menjadi lebih sekata dan tidak lagi kelihatan bertompok atau kusam. Pengaliran kapilari pada tubuh dan muka diaktifkan dengan sepenuhnya untuk mengangkut vitamin dan mineral surih kepada sel-sel kulit. Kulit menjadi lebih halus, lembut, sihat, licin dan berseri tanpa kecelaan. Kini anda kelihatan 10 tahun lebih muda.


CARA PENGAMBILAN:

CARA 1 (Ekonomi )
BE
-Makan 1 biji pagi dan 1 biji malam.

 Jika mampu, dewasa boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.

SNE CAPSULE
-Makan 1 biji pagi dan 1 biji malam. 
Jika mampu, dewasa boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
 
EXCEL TEA
Malam ..dibancuh selama 5 min.


Makan secara konsisten - hasil lambat (bergantung kepada tubuh kita jugak)

CARA BIASA

Pagi
2 BE + 2 SNE seblm sarapan

Malam 
2 BE + 2 SNE seblm tidur
1 cawan Excel tea semasa dinner

Makan secara konsisten

Cara pengambilan secara cepat
(Untuk mendapatkan kesan yang dramatik dan cepat)
GEBU, MULUS, ANGGUN

6 hari pertama

5 biji BS + 2 biji SNE seblm sarapan
5 biji BS + 2 biji SNE seblm tidur
Secawan Excel Tea

6 hari berikut nya sehingga yg anda mahu kelihatan

2 biji BS + 1 biji SNE seblm sarapan
2 biji BS + 1 biji SNE seblm tidur
Secawan Excel Tea

Maintain

1 biji BS + 1 biji SNE seblm sarapan
1 biji BS + 1 biji SNE seblm tidur
Secawan Excel Tea

** utk yg berjerawat mulakan dgn SNE 
(sila rujuk cara dihujung blog ini)

** HEALING  CRISIS ( refer kat blog)

INFO SANGAT BERGUNA:

cara pengambilan beutskin essence untuk kesan maksimum adalah SEMASA PERUT KOSONG.
Disarankan sebanyak 2 biji pagi sebelum sarapan dan 2 biji malam sebelum tidur. 


Rasional pengambilan supplemen

pada waktu ini adalah disebabkan waktu pagi merupakan waktu KEMUNCAK nutrisi dalam supplemen bertindak balas yakni semasa perut kosong...Rasional pengambilan pada waktu malam sebelum tidur pula merupakan waktu badan melakukan proses pemulihan/pembaikan sel badan dengan pantas..KONSISTENSI DAN PENYERAPAN PANTAS akan berlaku dengan lancar pada waktu-waktu tersebut.

Selamat berbeutskin ♥

Q & A



KESAN-KESAN BEUTSKIN



wanita dan ibu2

Beutskin memberi kesan seperti kolagen pada muka dan kulit ,

juga sebagai perapat,

awet muda untuk seluruh tubuh dalaman dan luaran badan

setiap wanita yang berkahwin dan telah beranak.


untuk anak dara

kulit dan seluruh badan bertambah baik terutama senggugut dan putaran haid jadi lebih teratur.






Anda sedang berpantang..

amalan memakan beutskin bersama SNE
perbanyakkan susu badan

merapatkan dan menaikan peranakan anda
mengetatkan ... (faham2 sendiri)
menegangkan payudara
merangsang seksual (hari2 mau nanti)
Menghilangkan kesan2 masa mengandung

dan baby juga akan kemerah2an disebabkan vit C
.

CUBA LAH SENDIRI ...PASTI TIDAK MENGECEWAKAN


BOLEH KE ????
Time Period boleh makan tak ...
the best time to consume, sbb dalam badan kita banyak toksin and darah ketul2 yg tak habis keluar especially bg yg pernah melahirkan anak..beutskin berfungsi mengeluarkan semua bendasing tersebut. insyaallah badan kita akan bertambah sihat n kulit bertambah cantik...

Ibu yg menyusu boleh makan tak ...
Boleh, tapi ade kemungkinan
1) Susu badan maybe akan banyak dan baby akan suka sgt..he..he. mcm anak sy.

2) Susu akan stop secara tiba2 kerana penerimaan hormon bergantung pada individu disbb kan BE membetulkan keseimbangan hormon kita.

Boleh diamalkan seawal umur 13 tahun - YA, JANJI DAH PERIOD

Wanita mengandung & menyusu dilarang ambil - PRODUK SNE YANG LAIN TIDAK BOLEH. kecuali SNE CAP BOLEH , BEUTSKIN SEMASA BERPANTANG shj BOLEH.

Jarakkan sekurang2 nya 1 jam jika di ambil bersama bersama supplement/ubat-ubatan lain.
Di makan sewaktu perut kosong, seeloknya sebaik bangun dari tidur, 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur. - PENYERAPAN AKAN BERLAKU DENGAN LEBIH BAIK
Tiada pantang larang, tiada kesan yg merbahaya, tidak merosakkan buah pinggang, selamat diambil

 Ingin berhenti mengambil beutskin
,keadan kulit kita tidak sama seperti kita mengambil beutskin,
dan kemungkinan kulit akan kembali seperti asal
tetapi ia tidak akan meninggalkan kesan2 yang yg buruk pada kulit (insyallah)
Saranan : di galakan pengambilan BEUTSKIN secara berterusan.
walaupun hanya 1 biji SNE + 1 biji BE sehari untuk maintain 
Nota:
actually mcm ni, depend on kita, klau kita dah puas hati dgn hasil
& dpt kulit cerah sekata seluruh muka
& badan, nak stop mkn pun xpe
kulit takkan kembali pd warna asal dengan cepat
cuma, jgn terlalu kerap terdedah dgn cahaya matahari
tetapi kalau kita makin lama kita mkn, makin cerah la kulit

beutskin ni bagus utk kesihatan tubuh badan jugak
klau sape yg rabun tu, boley kurangkan masalah rabun
yg bdan byk toksin tu, toksin akan keluar
bdn rasa ringan bertenaga

WARNING !!!!!!
Untuk kesan yg optimum, sila lupakan kopi & teh..serta minuman bergas
Perbanyakkan pengambilan air kosong, jus, buah2 dan sayur- sayuran

sijil halal


sijil kkm

Nak order??
isi form kat PAGE SEBELAH YE !!!

nak sms pun boleh 019 6002400
facebook page: 
http://www.facebook.com/pages/Beutskin-Essence-Rahsia-kulit-putih-dan-gebu/211510962205605

Untuk penyakit lain, sila SMS saya di pangkal type <SNE> <pertanyaan> ke
ju 019 6002400


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

____________________________________________________
CARA PENGAMBILAN Untuk hasil lebih berkesan
_______________________________________________________________

Hari 1 - 3  (detox badan)
Excel tea - 1 cawan malam

hari 4 dan seterusnya (include SNE capsules)
SNE  - 2 capsules malam
excel tea - 1 cawan malam
atau
SNE 2 capsules pagi dan SNE 2 capsules malam
Excel tea - 1 cawan malam

Hari ke 8 dan seterusnya (include pula Beutskin)
SNE - 2 bj pagi & 2 capsule malam
Excel tea - 1 cawan malam
atau
SNE 2 cap & Beutskin 2 capsule pagi
SNE 2 cap & Beutskin 2 capsule malam
excel tea - 1 cawan
atau
** nak cepat
SNE 1 @ 2 cap & beutskin 5 capsules pagi
SNE 1 @ 2 cap & beutskin 5 capsules mlm
excel tea - 1 cawan

untuk kotak2 seterusnya anda boleh amalkan secara
2 - 4 biji sehari SNE dan 2 - 4 biji sehari BE (ikut kemampuan anda dan sehingga masalah anda hilang)

 Cara penyediaan Excel tea
1) boleh minum bila2 & boleh simpan dlm termos (yg boleh tahan panas).. 1 uncang boleh guna sampai hilang color)
atau
2) untuk minum seorg : Buat ½ - 1 cawan dan minum pada waktu makan malam bersama hampasnya, klu nak la. (elakkan dari di simpan di peti sejuk lebih dari 1 hari).
nota : untuk penjimatan buka ucang Excel Tea dan bancuh 1/2 @ 1/3  dari isi kandungannya rendam dgn air panas. dan minum

Kegunaan lain excel Tea
nota 1: Hampas tea boleh dibuat scrub atau mask. klu suka campurkan bersama bedak sejuk.



Paling penting: Minum byk air putih utk melancarkan proses tersebut . Sebaik2nya anda ikut step ni.

Klu nak cepat boleh gabungkan SNE + Excel Tea sekurang2 nya seminggu. then boleh consume excel tea+sne+be serentak.

Note :
1. jarakkan at least 1 jam sebelum breakfast or after dinner untuk penyerapan yang lebih baik. Makan sejam seblm sarapan dan sejam selepas dinner. (klu mkn mlm lewat makan beutskin sejam selepas minum petang iaitu <> 6 ikut kesesuaian u ye).
2. Cara makan capsule ialah dikemam sehingga hancur. ini kerana kuasa penyerapan 4X lebih kuasa dari di telan terus berasa air. Kalau x tahan rasa nya telan aje la ye. (rasanya sedap agak manis)
3. Inginkan kulit cepat Cerah, mulus & gebu mkn lebih Beutskin
4. Seelok2 nya makan berterusan sehingga mendapat hasil yg diingini. Turunkan dosage perlahan2.
5. Ingin membuat losyen campuran minyak zaiton dan disapu ke seluruh badan. Sebotol minyak zaitun 125ml +10 bj SNE.
6. Jika timbul sebiji 2 jerawat sapukan SNE sedikit dan bykkan minum air.. ini disebabkan toxin (healing crisis).
7. Anda boleh menyapu minyak SNE dan BE ke kulit yg bermasalah seperti kulit kering or parut dll.
8 Seelok2nya minum air seblm kemam capsules BE dan SNE
kalau ada masalah.. call kami or sms kami ye.

SELAMAT berbeutskin.

more info --> http://rawatansne.blogspot.com/
please like -> http://www.facebook.com/pages/Beutskin-Essence-Rahsia-kulit-putih-dan-gebu/211510962205605

ANDA Berjerawat dan bermasalah kulit seperti mengelupas dll
Saranan sy jika ingin memulakan dengan Beutskin seelok2 nya amalkan bersama Excel tea dan SNE terlebih dahulu sekurang2nya sebulan supaya hormon dapat diseimbangkan dulu dan toksin akan berkurangan terlebih dahulu.

setelah itu Beutskin dapat meresap dengan lebih baik kepada tubuh badan kita. Jika ingin terus mengamalkan beutskin essence sahaja  juga tidak ada salahnya cuma akan mendapat hasil agak lambat sikit  dan berkemungkinan jerawat akan timbul.

Thanks. Hope to hear from you soon.

nota : hanya kotak pertama sahaja mengikut harga bukan member dan membolehkan anda didaftar sebagai ahli. order @ kotak seterusnya mengikut harga ahli. Pendaftaran ahli akan dilakukan setiap hujung bulan.















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...